Vali Çiçek Veda Ziyaretlerine Başladı

Vali Çiçek Veda Ziyaretlerine Başladı
Valiler Kararnamesi ile görev yeri değişen Vali Çiçek,veda ziyaretlerine başladı.Vali Çiçek,ilk olarak Ula’da düzenlenen Mahalle Muhtarları Toplantısı...
Valiler Kararnamesi ile görev yeri değişen Vali Çiçek,veda ziyaretlerine başladı.
Vali Çiçek,ilk olarak Ula’da düzenlenen Mahalle Muhtarları Toplantısı sonrası Köyceğiz İlçesine geçti. Burada Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale ve Köyceğiz Belediyesine veda ziyaretinde bulundu.

Vali Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmasında, "Yaklaşık 3 yıldır büyük bir sorumluluk ve onurla yürüttüğüm Muğla Valiliği görevimden son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ayrılıyorum. Bugün Köyceğiz Kaymakamı ve Köyceğiz Belediye Başkanımıza veda etmek ve helalleşmek için ziyarette bulundum. Kendilerine yapmış oldukları görevlerinde başarılar diliyorum. 3 yıla yakın süre içerisinde Muğla’mızın daha iyiye, güzele, kalkınmış bir büyükşehire, Türkiye’nin gelişme ve kalkınmasına katkı veren bir güçlü bir kent kimliğine ulaşması için hep birlikte çalıştık” dedi.
Vali Çiçek, ardından Ortaca İlçesinde kurum müdürlerine ayrı ayrı ziyaretlerde bulundu. Daha sonra Dalaman İlçesine geçen Vali Çiçek, TİGEM’ de Kaymakam Ali Güldoğan ve daire müdürleri ile buluştu. Görev süresince birlik, beraberlik içinde samimiyetle çalıştıklarını ifade eden Vali Çiçek, her kurum müdürüne ayrı ayrı teşekkür edip, helallik istedi.
Dalaman İlçesi ziyareti ardından Fethiye İlçesine giden Vali Çiçek, ilk olarak Fethiye Ticaret Odasına ziyarette bulundu. Daha sonra Fethiye Kaymakamı ve aynı zamanda Seydikemer Kaymakam Vekili Ekrem Çalık’ı ziyaret etti.
Kaymakamlık  ziyaretinin ardından Kaymakamlık Konferans Salonunda ilçe protokolü ve personeli ile vedalaşan Vali Çiçek, Valiler Kararnamesi ile görev yerinin değiştiğini belirterek “İnsan odaklı, insan sevgisi merkezli ve insanlar arasında ayrımcılık yapmadan, insanlara insan olduğu için değer verip, onlara en iyi hizmeti vermeye çalıştım." diye konuştu. Türkiyenin değişik yerlerinde 41 yıl kamu hizmeti yaptığını belirten Vali Çiçek şöyle konuştu “Valiler Kararnamesi ile Muğla’daki görevimiz bitti. Nöbeti diğer bir arkadaşımıza bırakıyorum, bizler devletimizin bize verdiği görevi her zaman yapmaya hazırız. Bu görevler yürütülürken devletimizin yüceliği, güçlülüğü devamlılığı bir de vatanımızın bölünmez bütünlüğü esas alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü Türkiye olması yolunda ve bu coğrafyada söz sahibi olarak bölgeye yön vermesini amaçlıyoruz. Herkes bunun için uğraşıyor. Biz Muğla’da vatandaşımızın hizmetkârıyız diyerek, o felsefeyle, o mantıkla, o heyecanla güzel projelere vesile olmaya çalıştık. Başlayıp bitmeyen işlerimiz var. Onları da inşallah bizden sonra gelecek çok değerli meslektaşım sonuçlandıracaktır. Bu işlere en iyi şekilde devam edilecek ve hedeflediğimiz 2023 Türkiye'sine,  Muğla adım adım ulaşacaktır.  Ortak akıl ve kolektif hareketle Fethiye’de bu sinerjiyi yakaladık. Muğla benim için, bir vali olarak zevkle çalıştığım bir il oldu. Sanki 3 yıldır değil sizlerin enerjisi ve sinerjisiyle sanki altı yıldır burada çalışıyor gibi hissediyorum kendimi.”
 Kendisinden sonra gelecek valinin aynı şekilde görevi devam ettireceğini ifade eden Vali Çiçek, “Bizler devletin birer temsilcisiyiz. Devlet ise vatandaş için vardır. Bizler vatandaşımızın sorunlarına çare olabiliyorsak onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Vatandaşın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Bu haber toplam 813 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.