Vali Civelek 18. Yatağan Gençlik Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı

Vali Civelek 18. Yatağan Gençlik Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı
Muğla Valisi Esengül Civelek, Yatağan Belediyesi tarafından bu yıl 18. düzenlenen Gençlik Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.Festivalde Yatağan Belediyesi...

Vali Civelek 18. Yatağan Gençlik Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Yatağan Belediyesi tarafından bu yıl 18. düzenlenen Gençlik Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.

Festivalde Yatağan Belediyesi tarafından ev kadınlarına yönelik açılan ahşap boya ve takı tasarım kurslarında yapılan çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı Vali Civelek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. Sergiyi gezen Vali Civelek, kursiyerlerden tasarımlar hakkında bilgi aldı.

Sergi açılışının ardından Amfi Tiyatroda Halk Oyunları ekiplerinin gösterileri yer aldı.

Vali Civelek yaptığı konuşmada “Yatağan’da 18 yıldır geleneksel hale gelerek, düzenlenen Gençlik, Kültür ve Sanat Festivalinde sizlerde birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Yarınlarımız, geleceğimiz, geleceğimizin teminatı gençlerimizi kültürle sanatla buluşturan birlik, beraberlik, dayanışma, sevgi, saygı, hoşgörü duygularını pekiştiren festivalin başarılı geçmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Festivale Muğla Valisi Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.