Vali Civelek, AVM ve taksi duraklarını denetledi

Vali Civelek, AVM ve taksi duraklarını denetledi
Muğla Valisi Esengül Civelek, Coronavirüs tedbirleri kapsamında kontrollü sosyal hayata geçişte ortak kullanım alanlarından alışveriş merkezleri ve taksi...

Muğla Valisi Esengül Civelek, Coronavirüs tedbirleri kapsamında kontrollü sosyal hayata geçişte ortak kullanım alanlarından alışveriş merkezleri ve taksi duraklarında denetimlerde bulundu.

Haber Merkezi

AVM’lerin, Coronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyup uymadığını denetleyen Muğla Valisi Esengül Civelek, AVM yönetiminden bilgiler aldı. Daha sonra taksi duraklarında denetimlerde bulunan Vali Civelek, uyulması gerek tedbirleri denetledi.

Vali Civelek, AVM ve taksi duraklarını denetledi

Coronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla alınan tedbirlere azami derecede uyulması gerektiğini ifade eden Vali Civelek, “Coronavirüs ile mücadeleye yönelik denetimlerimiz kararlılıkla sürdürülecektir. İl genelinde aldığımız önlemler, uygulamaya koyduğumuz tüm tedbirler vatandaşlarımızın sağlığını korumak için. Vatandaşlarımızın da maske kullanmaları ve sosyal mesafeyi gözetmeleri oldukça önemli” dedi.

Alışveriş merkezleri ve taksi duraklarında sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltmak adına gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Civelek, duyarlılıklarından dolayı esnafa teşekkür etti.

Bu haber toplam 466 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.