Vali Civelek; “Kadınlar Yaşamın Her Alanında”

Vali Civelek; “Kadınlar Yaşamın Her Alanında”
Muğla Valisi Esengül Civelek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Civelek; “Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Kadınlar Günü” olarak ilan edilen 8 Mart, tüm dünyada kadınların eşitlik,...

Muğla Valisi Esengül Civelek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Civelek; “Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Kadınlar Günü” olarak ilan edilen 8 Mart, tüm dünyada kadınların eşitlik, özgürlük ve daha huzurlu yaşama isteklerini dile getirdikleri özel bir gündür.Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Cumhuriyetimizin ilanı ile birlikte Türk kadını erkeklerle birlikte eşit birey, eşit yurttaş olarak toplumsal yaşamın her alanında yer almıştır.”dedi.

Vali Civelek; “Cumhuriyetimizin ilanından günümüze kadar olan süreçte ve son yıllarda kadınların toplumsal yaşamın her alanında konumlarının güçlendirilmesi, erkeklerle birlikte eşit hak ve fırsatlara ulaşabilmeleri için ileri düzeyde yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir.

Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınlarımızın konumlarının güçlendirilmesi,ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde büyük önem arz etmektedir.

Tüm kadınlarımızın 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerim.” Dedi.

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.