Vali Civelek Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Civelek Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Ula’da düzenlenen toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talep...

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Ula’da düzenlenen toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler.

Vali Civelek başkanlığında Ula İlçesinde muhtarlar toplantısı yapıldı. Ula Belediyesi Nail Çakırhan Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Muğla Valisi Esengül Civelek, Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, muhtarlar, il ve ilçe kurum amirleri katıldı.

Muhtarlar buluşması kapsamında muhtarların ihtiyaçları ve sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek amacıyla Ula’da mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ifade eden Vali Civelek; “Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla, vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini, mutluluğunu, sağlığını, yaşam kalitesinin iyileştirilmesini, refah seviyesinin yükseltilmesini hedefleyen hızlı, etkin, verimli kamu hizmeti sunma sorumluluğuyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile var gücümüzle çalışıyoruz. Dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.