Vali Civelek’ten Atatürk’ü Anma Mesajı

Vali Civelek’ten Atatürk’ü Anma Mesajı
SİNEM KARAKAYA- Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım dolayısıyla Muğla Valisi Esengül Civelek yazılı bir mesaj...

SİNEM KARAKAYA- Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım dolayısıyla Muğla Valisi Esengül Civelek yazılı bir mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Kurtuluş Savaşını zafere ulaştıran eşsiz komutan ve dünya tarihine damga vurmuş büyük devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 81. yılında milletçe saygı, özlem ve rahmetle yâd ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Vali Civelek’in mesajı şu şekilde; “ 10 Kasımlar matem günü olmaktan ziyade Büyük Önder’in fikirlerini, eserlerini ve fedakârlıklarını anlama günüdür. Atatürk, ileri görüşlülüğü, askeri dehası ve milletimizden aldığı güçle Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurarak, aydınlık geleceğimizi inşa etmiştir. Bizler de Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği ve Türk gençliğine emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak sonsuza dek muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Aramızdan ayrılışının 81. yılında Atatürk’ü, O’nun şahsında silah arkadaşlarını, bu kutsal topraklar üzerinde bizlere bağımsız yaşama onuru kazandıran ve eşsiz fedakârlıkları ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.”

Bu haber toplam 428 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.