Vali Civelek’ten ziyaretler

Vali Civelek’ten ziyaretler
Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.Dernek girişinde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşama...

Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.Dernek girişinde Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Civelek, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Civelek ‘Vatan uğruna canlarını feda eden, huzur ve güvenle üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını bize emanet eden şehitlerimizin yakınları için ne yapsak azdır. Bu vesileyle bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e iadeyi ziyarette bulundu.

Belediye Başkanlığına gelişinde Başkan Bahattin Gümüş ve belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Civelek, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümüş, Vali Civelek'e teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 638 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.