Vali Tavlı denetimlere devam ediyor

Vali Tavlı denetimlere devam ediyor
Muğla’da Coronavirüs denetimleri devam ediyor. Bu doğrultuda “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganıyla devam eden denetimler kapsamında Muğla Valisi...

Muğla’da Coronavirüs denetimleri devam ediyor. Bu doğrultuda “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” sloganıyla devam eden denetimler kapsamında Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet,  Menteşe’nin Kötekli Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, denetimler gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Muğla’da Coronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma ve kontrollü sosyal hayat döneminde vatandaşlarda maske, mesafe ve hijyen duyarlılığı ve farkındalık oluşturmanın hedeflendiği denetimler devam ediyor.

Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesi’nde umuma açık istirahat ve eğlence yerleri başta olmak üzere kafe, restoran gibi yeme içme mekânlarında denetimlerde bulunan Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet denetimler kapsamında, maske ve sosyal mesafe kuralları başta olmak üzere salgının yayılım hızını azaltmak için alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Denetlemelere Muğla Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı S.G. Kıdemli Binbaşı Süleyman Ercan da katıldı.

Vali Orhan Tavlı, denetimleri sırasında Kötekli Mahallesi Muhtarı Hasan Ali Baydur’dan mahallenin durumu hakkında bilgiler aldı.

Ardından Kötekli Salih Zeki Gür İlk ve Ortaokulu bahçesinde öğrenciler ile bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, öğrencilere salgınla mücadelenin olmazsa olmazı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlattı.

Vali Orhan Tavlı, Kötekli Gençlik Merkezini ziyaret ederek, Gençlik Merkezi personelinden pandemi döneminde yapılan uzaktan eğitim ve EBA Merkezi hakkında detaylı bilgiler aldı.

Bu haber toplam 514 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.