Vali Tavlı denetimlere devam ediyor

Vali Tavlı denetimlere devam ediyor
Muğla’da "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla Coronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Valisi Orhan Tavlı, Polis Uygulama...

Muğla’da "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla Coronavirüs denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Valisi Orhan Tavlı, Polis Uygulama Noktasında denetimler gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Coronavirüs Denetimleri’ konulu genelgesi kapsamında, "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla ülke genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri denetimleri, Polis Uygulama Noktasında Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Denetlemelere Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu katıldı.

Vali Orhan Tavlı öncülüğünde ilçe kaymakamları, belediye başkanları, oda başkanları, emniyet ve jandarma ekiplerince gerçekleşen denetimlerde konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokantalar, kafeteryalar, düğün ve nikah yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, yollar, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar, spor merkezleri, kültürel aktivite yerleri, sahil bantları ve tüm yaşam alanlarını kapsayacak şekilde yüksek yoğunluklu bir denetim yapılarak esnaflara ve vatandaşlara alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Vali Orhan Tavlı, denetimlerde sürücü ve yolcuları hijyen konusunda uyararak maske, mesafe, temizlik kuralını hatırlattı.

İl genelinde vatandaşların yüksek oranda kurallara uyduğunu belirten Vali Orhan Tavlı, “ maske, mesafe ve temizlik kurallarına karşı bir duyarlılık oluştuğunu, bu konuda farkındalık yaratıldığını görüyoruz. Vatandaşlarımızdan bu kurallara riayet etme konusuna aynı şekilde hassasiyet göstermelerini bekliyoruz” dedi.

Toplumun sağlığını korumak adına alınan önlemlere uyulması için tüm ekiplerle sahada olduklarını belirten Vali Orhan Tavlı, yapılan uyarılara ve alınan tedbirlere uymayanlar hakkında, idarî para cezası başta olmak üzere, gerekli idarî ve adlî yaptırımların uygulanacağını belirtti.

Bu haber toplam 632 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.