Vali Tavlı, Marmaris’te ziyaretlerde bulundu

Vali Tavlı, Marmaris’te ziyaretlerde bulundu
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde bulunan kamu kurumları ve STK’ları ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi.İlçeye gelişinde Marmaris Kaymakamı Şevket Aksoy tarafından karşılanan...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde bulunan kamu kurumları ve STK’ları ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi.

İlçeye gelişinde Marmaris Kaymakamı Şevket Aksoy tarafından karşılanan Vali Orhan Tavlı, ilk olarak Marmaris Kaymakamlığını ziyaret etti. Marmaris Kaymakamı Şevket Aksoy’dan pandemi döneminde ilçede alınan tedbirlerden, ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Orhan Tavlı, Marmaris Belediyesine geçerek Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile bir süre görüşerek ilçenin belli başlı konuları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’ne geçen Vali Orhan Tavlı, GETORB Başkanı Bülent Bülbüloğlu ile bir araya gelerek birliğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığını ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Marmaris Polis Evini ziyaret etti.

Daha sonra Marmaris Adliyesine geçen Vali Orhan Tavlı, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Adliyeye yapılan ziyaretin ardından Sabancı Lisesi Konferans Salonunda muhtarlar ile bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, muhtarların mahalleleri ile ilgili istek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi, bunların çözümü için gerekli değerlendirmeler ve çalışmaların yapılacağını söyledi.

Muhtarlarla bir araya geldikten sonra Vali Orhan Tavlı, Emine Erol ailesine hane ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin devamında Vali Orhan Tavlı sırasıyla, Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odasını, Marmaris Çevrecileri Derneğini ve Deniz Ticaret Odasını ziyaret ederek odaların ve derneklerin yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı, Marmaris’de inşası devam eden Devlet Hastanesini gezerek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Marmaris Devlet Hastanesini ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyip, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Marmaris Devlet Hastanesine yapılan ziyaretin ardından Vali Orhan Tavlı, Marmaris Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret ederek odanın yürüttüğü çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akabinde Vali Orhan Tavlı, Turizmci Ali Nuhoğlu’nu ve Grand Yazıcı Turban Otel İşletmecisi TOSFED Onursal Başkanı Serkan Yazıcı’yı ziyaret etti.

Ziyaretlerin devamında Vali Orhan Tavlı Aksaz’da yapılan yol yapım çalışmasını inceledikten sonra Tavlı sırasıyla, Aksaz Deniz Üst Komutanlığını, Güney Görev Grup Komutanlığını ve ardından Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret etti.

Daha sonra Marmaris İngiltere Fahri Konsolosluğuna ziyarette bulunan Vali Orhan Tavlı, Marmaris İngiltere Fahri Konsolosu Doğan Tugay ile bir araya geldi.

Marmaris Engelli ve Aileleri Birliği Derneği ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, ardından Şehit Hakan Taşdemir’in babası Haluk Taşdemir’e ziyarette bulundu.

TÜRSAB Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğini Ziyaret Eden Vali Orhan Tavlı, daha sonra Marmaris 21 nolu İçmeler Karayolu Taşıma Kooperatifini ve Osmaniye Bal Evini ziyaret etti.

Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı sırasıyla Söğüt Mahallesi, Bozburun Mahallesi, Selimiye Mahallesi ve Orhaniye Kızkumu plajında incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretinde son durak olarak Marmaris Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Yaşar Karaosmanoğlu ile bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 267 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.