VALİ TAVLI MİTSO'DA

VALİ TAVLI MİTSO'DA
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MİTSO) ziyaret etti. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile MİTSO'ya gelen Vali Orhan Tavlı, Milas 7. Zeytin Hasat Şenliğinin başarıyla geçtiğini belirtti MİTSO'ya...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MİTSO) ziyaret etti. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile MİTSO'ya gelen Vali Orhan Tavlı, Milas 7. Zeytin Hasat Şenliğinin başarıyla geçtiğini belirtti MİTSO'ya teşekkür etti. Vali Orhan Tavlı odaların Beçin ve Herakleia gibi arkeolojik kazılara destek olmalarını ve tanıtımına yardımcı olmalarını istedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Vali Orhan Tavlı'ya ziyareti için teşekkür ederek ziyaret anısına üzerinde UNESCO'nun Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Beçin Kalesi ve Ortaçağ kentinin bir fotoğrafı olan anı tabağı armağan etti. Reşit Özer, Vali Tavlı'ya Türkiye'nin ilk ve tek AB coğrafi işaretli ürünü olan Milas zeytinyağı hakkında da açıklamalarda bulunarak Milas'a yeni coğrafi işaretler kazandıracaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.