Vali Tavlı yatırımları yerinde inceledi

Vali Tavlı yatırımları yerinde inceledi
Muğla Valisi Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Dalaman’da devam eden projeleri ve yatırımları muhtarlarla da bir araya gelerek, inceleme yaptı.Muğla...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Dalaman’da devam eden projeleri ve yatırımları muhtarlarla da bir araya gelerek, inceleme yaptı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Dalaman ilçesinde devam eden proje ve yatırımları incelemek için muhtarlarla bir araya geldi.

İlk olarak Dalaman Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Tavlı, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan’dan ilçenin sağlık, eğitim, ekonomik, tarım ve turizm potansiyeli, ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Dalaman Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Tavlı, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Belediye ziyaretinin ardından sırayla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretine ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile devam eden Vali Orhan Tavlı, bu kapsamda Dalaman Şoförler ve Otomobilciler Odası, Dalaman Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.

Dalaman Ovası Sulama Projesi’ni yerinde inceleyen Vali Orhan Tavlı, bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde önemli rol oynayacak proje hakkında DSİ yetkililerinden bilgiler aldı.

Ardından MOPAK Kâğıt Fabrikasını ziyaret eden Vali Tavlı, çalışmalar ile ilgili şirket yetkilileriyle bir araya geldi.

Dalaman Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu inşaatında da incelemelerde bulunan Tavlı, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, muhtarlar tarafından dile getiren ihtiyaç ve talepleri dinledi. Vali Tavlı, muhtarların ihtiyaç ve taleplerinin imkânlar ölçüsünde çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Toplantının ardından TİGEM Müdürü Adem Kalaycı’dan işletmenin bitkisel üretim ve hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Tavlı, tarımsal üretim miktarı ve ürün çeşitliliği ile birlikte hayvancılıkta da Muğla’nın adından söz ettirdiğine değindi. Muğla’da tarım ve hayvancılığın gelişmesinde TİGEM’in önemli katkıları olduğunu söyledi.

İncelemelerin ardından Vali Orhan Tavlı Şehit Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın’ın Dalaman’da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Bu haber toplam 456 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.