Vali Tavlı ziyaretlerine devam ediyor

Vali Tavlı ziyaretlerine devam ediyor
İl ve ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Muğla Valisi Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Yatağan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, ...

İl ve ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Muğla Valisi Orhan Tavlı, ilçe ziyaretleri kapsamında Yatağan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek,  incelemeler gerçekleştirdi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı il, ilçe ziyaretleri kapsamında Yatağan’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali Orhan Tavlı’nın ziyaretlerinde Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü ve Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’de eşlik etti.

İlk olarak Yatağan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü’den ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Yatağan Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile bir araya geldi.

Belediye ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Ardından Vali Orhan Tavlı, Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından restorasyonu yapılan Yatağan Ebubekir (Ahi Sinan) Camiini gezdi.

Vali Orhan Tavlı daha sonra Ziraat Odası’nı, Yatağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.

Daha sonra Tes-İş ve Maden-İş Sendikalarını ziyaret ederek projeler ve yatırımlar ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Orhan Tavlı, Şehit Piyade Astsubay Çavuş Engin Yalçın’ın annesi Hatice Yalçın’ı ziyaret etti.

Ziyaretin devamında Yatağan Devlet Hastanesini gezen Vali Orhan Tavlı, sağlık çalışanları ile sohbet ederek tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyip, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlçe ziyareti kapsamında mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, muhtarların mahalleleri ile ilgili istek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Vali Orhan Tavlı muhtarlar toplantısının ardından Maden Sektörü Temsilcileri ile bir araya gelerek istek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Ziyaretin devamında Yatağan’da inşası devam eden Devlet Hastanesini gezerek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgiler aldı.

Ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Son olarak yapımı tamamlandıktan sonra 21.510 dekar alanı sulayabilecek Yatağan Girme Baraj İnşaatında incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bu haber toplam 328 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.