VALİ  TAVLI’DAN 10 KASIM MESAJI

VALİ  TAVLI’DAN 10 KASIM MESAJI
Muğla Valisi Orhan Tavlı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83.yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal...

Muğla Valisi Orhan Tavlı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83.yılı nedeniyle anma mesajı yayımladı.

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz” diyen Vali Tavlı’nın mesajı şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83’üncü yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal, istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun “en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.