VALİ TAVLI’DAN 10 OCAK MESAJI

VALİ TAVLI’DAN 10 OCAK MESAJI
Muğla Valisi Orhan Tavlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Vali Tavlı mesajında, “Basın mesleğini icra edenlere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 tarihinde...

Muğla Valisi Orhan Tavlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Tavlı mesajında, “Basın mesleğini icra edenlere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla, kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme hakkı için çalışan, basın etik kuralları doğrultusunda görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Basın çalışanları, toplumun bilgi edinme ve haber alma ihtiyacını karşılamanın yanında, ülke yararına her konuda toplumu aydınlatma gibi, önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Bir yandan toplumun haber alma ihtiyacını karşılarken, diğer taraftan her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla, ülkemiz ve dünya turizminde önemli bir yere sahip olan ilimizin sahip olduğu potansiyelin ortaya çıkarılmasında ve ilimizin ulusal ve uluslararası alanda etkin tanıtımında, yapılan işlerin başarıya ulaşmasında ve ilimizin markalaşmasında basın mensuplarımızın çok büyük katkısı bulunmaktadır. Bu vesileyle kamuoyunun doğru haber alma ve bilgi edinme hakkı için zorlu koşullar altında çalışan, basın etik kuralları doğrultusunda görevlerini yerine getiren basın mensuplarının bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

Bu haber toplam 244 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.