VALİ TAVLI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

VALİ TAVLI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Muğla Valisi Orhan Tavlı, 30 Ağustos Zafer Bayramını mesaj yayımlayarak kutladı. Vali Tavlı, “Büyük Zaferin 99. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı ve milletinin istiklali...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 30 Ağustos Zafer Bayramını mesaj yayımlayarak kutladı. Vali Tavlı, “Büyük Zaferin 99. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı ve milletinin istiklali ve istikbali için canını ortaya koyarak bize bu toprakları vatan kılan tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Tavlı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Aziz Türk Milletinin ve kahraman ordumuzun verdiği onur mücadelesinin sonucunda ülkemizin kurtuluşunu ve bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 26 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla çok zor koşullar altında verilen çetin mücadelenin ardından zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos tarihte; inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık destanı olarak yerini almıştır.” dedi.

Orhan Tavlı şanlı zaferin kazanılmasında, başta Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canını ortaya koyan tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andı. Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Milletimizin üstün gayret ve fedakarlıkları sayesinde kazanılan şanlı zaferden aldığımız ilham ve cesaretle; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, vatanımızı ve bayrağımızı korumak, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak ve ülkemizi her alanda daha aydınlık bir geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Zaferin 99. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı ve milletinin istiklali ve istikbali için canını ortaya koyarak bize bu toprakları vatan kılan tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.