Vali Tavlı’dan bayram mesajı

Vali Tavlı’dan bayram mesajı
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Bayramların, milletçe kenetlenmenin ve yardımlaşmanın her zaman en güzel vesilelerinden...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bayramların, milletçe kenetlenmenin ve yardımlaşmanın her zaman en güzel vesilelerinden biri olduğunu ifade eden Vali Tavlı, “Bizleri millet olarak sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye ulaştığı yeni bir Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın, Kurban Bayramı mesajı şu şekilde: “Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında bu Kurban Bayramında sorumluluk bilinciyle hareket ederek, kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığını korumak için sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uymak durumunda olduğumuzu hatırlayalım. Bayram münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın da trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmaları, sevdikleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir. Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için gerekli olan tüm tedbirlerin alındığını belirterek, Kurban Bayramı’nın milletimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyor, Muğlalı hemşerilerimizin ve bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm misafirlerimizin Kurban Bayramını en iyi dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram diliyorum."

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.