Vali Tavlı’dan gazetemize ziyaret

Vali Tavlı’dan gazetemize ziyaret
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası Gazetelerini...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Matbaacılık, Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası Gazetelerini iadeyi ziyarette bulundu. Muğla gündeminin konuşulduğu ziyarette Vali Tavlı, gazetelere yayın hayatında başarılar diledi.

Neval Çolak Arslan

Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası’nı bünyesinde bulunduran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ne Muğla Valisi Orhan Tavlı iadeyi ziyarette bulundu. Vali Tavlı, yerel basının önemine değinerek, sahada çalışan muhabirlere başarılar diledi.

Vali Tavlı’dan gazetemize ziyaret

Gazetelere yayın hayatında başarılar dileyerek, çalışmaları takip edeceğini ve Muğla basınında fark yaratacaklarını inandıklarını söyleyen Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kötekli Mahallesi’nin sorunlarını çözeceklerini dile getirdi.

“KÖTEKLİ’DE ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİK”

Vali Tavlı, “Kötekli konusunda düğmeye basıldı. Yurt sorunu yavaş yavaş çözülmeye başlıyor. Gençlik Spor Bakanlığı’mızca Araştırma Hastanesi’nin orada yurdumuz yapılıyor. Ayrıca Uluslararası Gençlik Merkezi’nin orada Vakıfların bir arazisi var o arsayla ilgili bir çalışmamız var. 3 bin kişi kapasiteli bir çalışma ile adım atacağız inşallah. Orası gençler için çok uygun olacak. İlçe Kaymakamı ve emniyetle irtibat halindeyiz ve sürekli çalışmalar devam ediyor. İl kapsamında da Vali, vali yardımcıları olarak her zaman destekçiyiz. Önceliğimiz güvenlik. Güvenlik ve huzur olmadan ne ticaret, ne turizm ne de tarım olur. Zamanımızın yüzde 40’ını güvenlik ve huzur arayışımıza ayırıyoruz. Güzel dokunuşlarla her şeyi en kısa zamanda toparlarız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, kurumlarla istişare ederek, paydaş çalışmalarda bulunmayı önemsediklerini söyleyerek, kurum çalışmalarını kamu yararı çerçevesinde takip edeceklerini belirtti.

Bu haber toplam 633 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.