VALİ TAVLI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

VALİ TAVLI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp, paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içerisindeyiz”...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerleri yaşayıp, paylaştığımız bir bayramı daha birlikte idrak etmenin sevinci içerisindeyiz” dedi.

Vali Tavlı mesajında şunları söyledi:

“Bu önemli bayram günlerini fırsat bilerek, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmek amacıyla sürekli dayanışma içerisinde olmalıyız. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde bir bayram geçirmelerini temin etmek amacıyla Valiliğimiz koordinesinde ilgili tüm kurumlarımız eliyle gereken önlemler alınmıştır. Bayram vesilesiyle araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan bayram sevincimize gölge düşürmemek adına trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Trafik tedbirlerinin yanında salgınla mücadelede başarımızı kalıcı hale getirmek için alınan kurallara uyalım, maske, mesafe temizlik hassasiyetine riayet edelim. İçinde bulunduğumuz süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin hassasiyeti sayesinde daha sağlıklı günlerde nice bayramlara ulaşma yönündeki inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Muğlalı hemşerilerimizin, bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm misafirlerimizin, tüm kamu kurumlarında çalışan mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının mübarek Kurban Bayramını kutlar, bayramın vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.”

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.