VALİ TAVLI’DAN MUĞLASPOR’A ZİYARET

VALİ TAVLI’DAN MUĞLASPOR’A ZİYARET
Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu ile toplantı gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Abdurrahman Uçar, Muğlaspor’a destekleri nedeniyle...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar ve yönetim kurulu ile toplantı gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Abdurrahman Uçar, Muğlaspor’a destekleri nedeniyle Vali Tavlı’ya camia adına teşekkürlerini iletti.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet tarafından karşılanan Muğla Valisi Orhan Tavlı, altyapı takımlarının antrenmanlarını ziyaret ederek altyapı antrenörleri ve genç futbolcularla bir süre sohbet etti.

A Takım futbolcularıyla da bir araya gelen Vali Tavlı, futbolculara yeni sezonda başarı temennisinde bulundu.

Vali Orhan Tavlı’ya Muğlaspor’a yapmış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Abdurrahman Uçar, ''Sayın Valimizin ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Sayın Valim, her konuda kulübümüzün en büyük destekçilerinden. Kendisine yeşil beyazlı camiamız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Kulüp olarak yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki sezon Muğla’mızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Başkan Abdurrahman Uçar, As Başkan Ali Çakır, İdari As Başkan Bekir Kapar, Sportif As Başkan Afşin Ali Özgül, Sosyal Komite Başkanı Bora Çulhaoğlu, Altyapı Şube Sorumlusu Ahmet Niyazi Çağlar, Basın Sözcüsü Süleyman Akbulut, İdari Komite Üyesi Sermet Şener, Sosyal Komite Üyesi Neşet Palu ve Kulüp Müdürü Adem Korkmaz’ın yer aldığı toplantıda Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya kulübün çalışmaları hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.