Vali Yardımcısı İçin Veda Yemeği

Vali Yardımcısı İçin  Veda Yemeği
Muğla Valisi Amir Çiçek, ilimizdeki görevleri sona eren İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu...

Muğla Valisi Amir Çiçek, ilimizdeki görevleri sona eren İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu için Akyaka’da veda yemeği verdi.

Yemekte Muğla’dan ayrılacak Garnizon Komutanı Çelik ve Vali Yardımcısı Kapucu ile davetlilere hitaben bir konuşma yapan Vali Çiçek, “Muğla için çok önemli çalışmalar yaptık. Muğlalı vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini ve mutluluğunu sağlamak için görev süreleri boyunca Muğla’ya hizmet eden arkadaşlarıma Muğlalı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Her ne kadar görevlerimiz vasıtasıyla bir araya gelsekte ilişkimiz ömür boyu devam edecek. Bundan sonraki görev yerlerinizde başarılar dilerim. Ailelerinizle sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek’in konuşmasının ardından İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Halil Çelik ve Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu birer teşekkür ve veda konuşması yaptı.

Vali Çiçek, önümüzdeki günlerde Muğla’dan ayrılacak Garnizon Komutanı Çelik ve Vali Yardımcısı Kapucu’ya Kavaklıdere ilçemizde üretilen eli işi bakır sahan ile eşlerine el dokuma şal hediye etti.

Yemeğe Vali Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve eşi Ayfer Çelik, Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu ve eşi Zehra Kapucu, Vali Yardımcıları Halit Deveci, Fethi Özdemir, Ahmet Ertürk, Salih Gürhan, Kamil Köten, Mehmet Fikret Çavuş ve Rıza Dalan, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, katıldı.

Bu haber toplam 596 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.