Valilik Kupası belirsizliğini koruyor

Valilik Kupası belirsizliğini koruyor
Bu yıl 25’ncisi düzenlenen ancak Coronavirüs salgını nedeniyle başlayamayan geleneksel Muğla Valilik Kupası Turnuvasıyla ilgili belirsizlik sürüyor....

Bu yıl 25’ncisi düzenlenen ancak Coronavirüs salgını nedeniyle başlayamayan geleneksel Muğla Valilik Kupası Turnuvasıyla ilgili belirsizlik sürüyor. ASKF Başkanı Mehmet Top, turnuvanın oynanıp oynanmayacağı kararının Eylül ayında netlik kazanacağını söyledi.

Sinem Korkmaz

Bu yıl 25’ncisinin düzenlenmesinin planlandığı ve ülke genelinde etkili olan Coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Muğla Valilik Kupası Futbol Turnuvası’nın gerçekleşmesi konusundaki belirsizlik sürüyor.

Bu yıl toplam 17 takımın başvuruda bulunduğunun daha önceden açıklandığı turnuvayla ilgili olarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Top, gazetemize açıklamada bulundu. Başkan Mehmet Top, turnuvanın akıbetinin Eylül ayında netlik kazanacağını bildirdi.

Turnuvanın gerçekleştirilmesi yönünde bir kararın çıkması halinde başvuru yapan 17 takımdan 16’sının ertelemeli de olsa turnuvanın yapılmasını istediğini, 1 takımın ise pandemi dönemini öne sürerek katılım sağlamak istemediğini kendilerine ilettiğini duyuran Mehmet Top, “Muğla Valilik Kupası Futbol Turnuvası bu sene pandemi dolayısıyla ertelendi. Turnuvanın bu yıl Eylül veya Ekim ayında oynanması üzerinde bir planlama olabilir. Turnuvaya katılmak için müracaat eden 17 takımımız vardı fakat pandemi dolayısıyla 1 takımımız katılmaktan vazgeçti. Oynamak istediklerini bizlere ileten 16 takımımız var fakat sürece göre durum belli olacak. Eylül ayının başında olayın akıbeti ile ilgili toplantımız var. Süreç devam ediyor olursa turnuva 2021 Mart ayına ertelenecek veya iptal olacak” dedi.

Bu haber toplam 707 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.