Valilik önünde intihar girişimi

Valilik önünde intihar girişimi
Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Muğla Valiliği önüne gelen İ.Ş. isimli bir vatandaş kendini boynundan bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. Yetkililer tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan...

Muğla’nın Menteşe ilçesi Cumhuriyet Meydanında bulunan Muğla Valiliği önüne gelen İ.Ş. isimli bir vatandaş kendini boynundan bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. Yetkililer tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan İ.Ş, işsizlikten yakınarak, “Bana bir iş vermediniz. Ben şov yapmıyorum. Uçan kuşa borcum var” dedi.

Sinem Korkmaz

Menteşe’de Muğla Valiliği önünde İ.Ş. isimli bir vatandaş kendini boynundan bıçaklayarak işsizlik nedeniyle intihar girişiminde bulundu.

Yetkililer tarafından sakinleştirilmeye çalıştırılan İ.Ş, "Bana bir iş vermediniz. Ben şov yapmıyorum. Uçan kusa borcum var. Ben rezil oldum. Buraya sesimi duyurmaya geldim. Kimin hakkı varsa helal etsin. Çalışmak istedim iş vermediler” diye bağırdı.

Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edilirken, intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Bu haber toplam 849 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.