Vatandaşa banka önünde çadır kolaylığı

Vatandaşa banka önünde çadır kolaylığı
Coronavirüs tedbirleri kapsamında bankalara sırayla alınan vatandaşların, bankalar önünde sıcakta beklememesi için Menteşe Belediyesi tarafından çadır...

Coronavirüs tedbirleri kapsamında bankalara sırayla alınan vatandaşların, bankalar önünde sıcakta beklememesi için Menteşe Belediyesi tarafından çadır kuruldu.

Haber Merkezi

Menteşe Belediyesi tarafından banka önlerine vatandaşların sıcaktan korunması için çadır kuruldu.

Coronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında bankalarda alınan tedbirler çerçevesinde vatandaşlar içeriye şubedeki gişe sayısı kadar insan alınırken, işlem yaptırmak isteyenler şubeye sırayla giriyor. Bu sebeple havalarında ısınmasıyla birlikte banka önlerinde oluşan uzun kuyruklar nedeniyle Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşların sıcaktan korunması için çadır kuruldu.

Vatandaşların sağlığını düşündüklerini söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşlarımız bankaya sırayla alınıyor. Bu durum banka önlerinde kalabalığa neden oluyor. Vatandaşlarımızın yüksek hava sıcaklığından olumsuz etkilenmemesi için banka önlerine çadırlar kurduk. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 591 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.