Vatandaşın çamurlu su isyanı

Vatandaşın çamurlu su isyanı
Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi’nde yaşayan bazı vatandaşlar, her yağıştan sonra evlerindeki suların çamurlu aktığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Her yağış sonrası aynı sorunu yaşadıklarını dile getiren ilçe...

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi’nde yaşayan bazı vatandaşlar, her yağıştan sonra evlerindeki suların çamurlu aktığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Her yağış sonrası aynı sorunu yaşadıklarını dile getiren ilçe sakini Davut Akın Gülşen, “ Her yağmur yağdığında suyumuz çamurlu akıyor. Yetkililerden bu duruma bir çözüm bulmalarını bekliyoruz” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde yağış sonrası şebeke sularının çamurlu akması bazı ilçe sakinlerinin tepkisine yol açtı. Kavaklıdere ilçesinde yaşayan ve MUSKİ’yi yaşanan sorunu çözmesi için göreve çağıran Davut Akın Gülşen isimli vatandaş, “Üç gündür yağan yağmurlar neticesinde Kavaklıdere ilçe merkezi ve mahallelerindeki şebekeşe suyu çamurlu akıyor. İlçe halkımıza bu suyu reva gören MUSKİ yetkililerini göreve davet ediyorum” dedi.

Gülşen, “her yağış sonraıs aynı durum yaşanıyor. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını bekliyoruz. Bize bu suyun tonunu 7 buçul liradan satıyorlar. Bir dönem ödenmezse suyumuzu kesiyorlar. Bu durumu acilen çözmeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.