Vatandaşlar Tek Yöne İsyan Ediyor

Vatandaşlar Tek Yöne İsyan Ediyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Yolu” projesi kapsamında Menteşe’de ‘Tek Yön’ uygulaması faaliyete geçti. Rıfat Ayaydın, Abdi...

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Yolu” projesi kapsamında Menteşe’de ‘Tek Yön’ uygulaması faaliyete geçti. Rıfat Ayaydın, Abdi İpekçi Caddeleri ile Mehmet Polatoğlu Sokağında tek yön uygulanırken, toplu taşıma araçlarının da güzergahında değişikliğe gidildi. . Uygulamanın faaliyete girmesiyle meydana gelen kazalar vatandaştan tepki görüyor.

Sinem Karakaya

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Yolu” projesi kapsamında Menteşe’de ‘Tek Yön’ uygulaması hayata geçti. Rıfat Ayaydın, Abdi İpekçi Caddeleri ile Mehmet Polatoğlu Sokağında tek yön uygulanırken, toplu taşıma araçlarının da güzergahında değişikliğe gidildi. Uygulamanın faaliyete girmesiyle meydana gelen kazalar vatandaştan tepki görüyor. Sosyal medyadan Muğla Büyükşehir Belediyesinin uygulamasına yönelik tepkiler de yükseliyor.

Bir vatandaş, dün meydana gelen kazanın ardından tepkisini sosyal medyada, “Osman amcanın uygulaması meyvesini verdi” diyerek gösterdi.

“Uçak kullanmıyoruz oradan oraya sekemeyiz” diyerek isyan eden vatandaşlar; “Recai Güreli Caddesi’nde tek yön olan yol Akyol’da birden çift yön oluyor ve kazaya davetiye çıkartıyor. Tamam, levhalar var ama dikkatten kaçabiliyor. Çok dikkat etmek gerekir anlık dikkatsizlik felakete yol açabilir. Biz tek yön istemiyoruz. Kaldırımları genişlettiler, yolları daralttılar. Bu durum kazaya davetiye çıkartıyor. Biz Muğlalılar olarak neresi tek yön, neresi çift yön öğrenememişken dışardan gelenler ne yapsın? Daha çok kaza olacak. Vatandaşın talepleri doğrultunda hareket edilmiyor. Tam tersine vatandaşı nasıl mağdur ederim diye çalışılıyor. Tek yön oldu şimdi taa nerelerden dolaşıp geliyoruz, hem yakıt parasını arttırmış oluyoruz, hem zaman kaybı yaşıyoruz. Zaten otopark sıkıntısı var. Tek yön istemiyoruz. Eski Muğla’yı geri istiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum