Vatandaşlar yaya yolu istiyor

Vatandaşlar yaya yolu istiyor
Muğla’nın Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi’nde geçtiğimiz ay biten altyapı çalışmaları sonrası yeni yapılan yolda yaya geçidi olmaması vatandaşların...

Muğla’nın Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi’nde geçtiğimiz ay biten altyapı çalışmaları sonrası yeni yapılan yolda yaya geçidi olmaması vatandaşların dikkatini çekti. Yetkililerin en kısa zamanda yaya yolu ile ilgili çalışma yapmasını isteyen vatandaşlar, “Yaya yolu olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz. Yetkililerimiz duruma el atsın” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi’nde geçtiğimiz ay biten altyapı çalışmaları sonrası yola yaya geçidi konulmaması vatandaşların dikkatini çekti. Altyapı çalışmasından sonra tek yöne dönen yolda araçların çok hızlı ilerlediğini ve trafik yoğunluğu yaşandığını söyleyen vatandaşlar,  “Yaya yolu olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz. Olası bir can veya mal kaybı meydana gelmeden önce önlem alınması için yetkililerden destek bekliyoruz.” dedi.

Yaya yolunun olmamasının hem araçlar için hem de yayalar için tehlike arz ettiğini dile getiren bir vatandaş, “Önceliğin yayada olduğu yollarda, yaya geçidinin olmaması dolayısıyla karşıdan karşıya geçerken büyük sıkıntı yaşıyoruz. Söz konusu yerde trafik ışığı da yok yaya geçidi de. Çalışmalardan sonra burası tek yön oldu. Araçlar yolda gerçekten çok hızlı seyir ediyorlar. Araçlar yol vermiyor, karşıdan karşıya geçmek bu yolda çok zor. Yaya yolu olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz. Bu durum hem yayalar için hem de araçlar için büyük tehlike arz ediyor. Olası bir can veya mal kaybı meydana gelmeden önce önlem alınması için yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.

Hasan Ercan Caddesi’nde işletmesi olan bir esnaf ise, “Burası Muğla’nın en işlek caddelerinden biri. Yaya yolu yapılmadığı için vatandaşlar, özellikle yaşlılar büyük sıkıntı yaşıyor.  Özellikle sabah saatleri ve akşam iş çıkış saatleri trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yetkililer lütfen bu duruma el atsın, vatandaşlar mağdur olmasın” dedi.

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.