Vatandaşlara moral için mini konser verdiler

Vatandaşlara moral için mini konser verdiler
Muğla’da iki müzisyen arkadaş bir araya gelerek Menteşe Perşembe Pazarı girişinde vatandaşlara moral olması açısından mini bir konser verdi.Sinem KarakayaMuğla’da...

Muğla’da iki müzisyen arkadaş bir araya gelerek Menteşe Perşembe Pazarı girişinde vatandaşlara moral olması açısından mini bir konser verdi.

Sinem Karakaya

Muğla’da iki müzisyen arkadaş Bülent Gamsızoğlu ve Fikri Bektaş, bir araya gelerek Menteşe Perşembe Pazarı girişinde vatandaşlara moral olması açısından mini bir konser verdi. İki müzisyen, Coronavirüs tedbirleri kapsamında 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması gelmesiyle birlikte pazara yönelen vatandaşlar için moral olması açısından ve aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutlamak için mini halk konseri verdi.

Vatandaşlara moral için mini konser verdiler

Sosyal mesafe kuralına uyarak vatandaşları eğlendiren müzisyenler Bülent Gamsızoğlu ve Fikri Bektaş; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nda evde olacağımız için şimdiden böyle bir şekilde kutlamak istedik. Zaten günlerdir herkes evde. Bu coronavirüs salgını nedeniyle morallerimiz bozuldu. Hem vatandaşlara moral olsun istedik. Yarında sokağa çıkma yasağı var. Vatandaşlar alışveriş için pazara geliyor. Hem alışverişlerini yapıyorlar hem de müzik dinliyorlar. Para kazanmak gibi bir derdimiz yok. Tamamen moral olması açısından ve eğlenmek için yapıyoruz. Herkesin bayramını şimdiden kutlarız. Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırız” dediler.

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.