Vefa ve Aşevi Yardımı Projesi devam ediyor

Vefa ve Aşevi Yardımı Projesi devam ediyor
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Köyceğiz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinasyonunda gerçekleştirilen, Vefa ve Aşevi Yardımı Projesi kapsamında düzenlenen yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz...

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Köyceğiz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinasyonunda gerçekleştirilen, Vefa ve Aşevi Yardımı Projesi kapsamında düzenlenen yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz olarak yapılan ev temizliği ve yemek yardımını hizmeti 4’üncü yılında devam ediyor.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinasyonunda gerçekleştirilen,   “Vefa ve Aşevi Yardımı Projesi” kapsamında ilçede yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlara ücretsiz olarak yapılan “ Ev Temizliği ve Yemek Yardımını” yerinde inceledi.

Temizlik yapılan ve yemek dağıtılan evlerdeki çalışmaları da inceleyen Kaymakam Dolu vatandaşlar ile sohbet etti. Devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını belirterek,” Vefa ve Aşevi Projesi 4. yılında da devam ediyor, İlçemizde 150 vatandaşımıza öğlenleri  4 çeşit sıcak yemek evlerine kadar bırakılmaktadır, ayrıca temizlik ihtiyacını kendi karşılayamayan 50 vatandaşımızın evi periyodik olarak  temizlenmektedir” dedi. Vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Dolu, projede emeği geçen Vakıf çalışanlarına da teşekkür etti.

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.