Vefat eden genç sporcular unutulmadı

Vefat eden genç sporcular unutulmadı
Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Fethiye Şubesi bu yıl ikincisini düzenlediği Berkin Kara zirve tırmanışını gerçekleştirdi. Batı Torosların...

Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Fethiye Şubesi bu yıl ikincisini düzenlediği Berkin Kara zirve tırmanışını gerçekleştirdi. Batı Torosların ikinci en yüksek zirvesi olan Uyluk Tepeye ( 3036 rakım ) Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyelerince tırmanış yapıldı. Tırmanışta, vefat eden Berkin Kara ve Fikret Emre unutulmayarak pankart açıldı.

Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Fethiye Şubesi bu yıl ikincisini düzenlediği Berkin Kara zirve tırmanışını gerçekleştirdi. Batı Torosların ikinci en yüksek zirvesi olan Uyluk Tepeye ( 3036 rakım ) Fethiye Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyelerince tırmanış yapıldı. Hafta sonu düzenlenen Kuzey – Doğu rotasından 3,5 saat süren tırmanış sonrası Zirve Dağcılık üyeleri ayrıca zirve de bulunan eskimiş Türk Bayrağını değiştirdi.

Zirve Dağcılık Sporcuları daha sonra Berkin Kara ve geçtiğimiz ay Mendos Dağında vefat eden Likya Dağcılık Sporcusu Fikret Emre için pankart açarak, vefat eden sporcuları andı.

Zirve Dağcılık Doğa Sporları Kulüp Başkanlığı, iki genç sporcuyu erken yaşta kaybetmenin üzüntülerini yaşadıklarını dile getirerek, Berkin Kara ve Fikret Emre için her yıl zirve yürüyüşlerinin devam edeceğini belirtti.

Bu haber toplam 602 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.