Vekil Demir; “Aradan Yüzyıllar Geçse De Büyük Önder Asla Unutulmayacaktır”

Vekil Demir; “Aradan Yüzyıllar Geçse De Büyük Önder Asla Unutulmayacaktır”
Neval ÇOLAK- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının...

Neval ÇOLAK- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir mesajında, Atatürk’ün tüm güçlüklere rağmen yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla milletine modern Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan etmiş büyük bir lider olduğuna vurgu yaptı.

Vekil Demir Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, dünyanın sayılı liderlerinden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlik yıllarından itibaren, milletinin, devletinin istikbali için durmaksızın emek sarf etmiştir. Şahit olduğu dönemde olağanüstü denebilecek yetenekleriyle, parlak zekasıyla ön plana çıkan Büyük Önder Mustafa Kemal, milletimizin var olma mücadelesinde zor şartlara rağmen başı çekmiş, dünya milletleri karşısında saygınlığımızı pekiştirmemize olanak sağlamıştır. Mücadeleyle geçmiş ömrünün her saniyesini milletine adamaktan çekinmemiş, öyle ki kıymetli annesi Zübeyde Hanım’ın cenazesine bile katılamayacak kadar özverisiyle öne çıkan büyük bir liderdir.” dedi.

“Cumhuriyet İle Türk İnsanına Çağdaş Uygarlığın Yolunu Açmıştır”

Atatürk’ün milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider olduğuna vurgu yapan Demir; “Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnen, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olan ve toplumun her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren büyük bir lider, büyük bir devlet adamıdır. Büyük önder,   milli mücadelemiz ile Türk Milleti’nin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, cumhuriyet ile Türk insanına çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır. Aradan yüzyıllar geçse de büyük önder asla unutulmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük komutan, büyük devlet adamı, ilke ve inkılaplarıyla uygarlık yolundaki en büyük rehberimiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 81’inci yıl dönümünde, onu minnet ve şükranla anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.