Vekil Demir; “Milli Eğitim Bakanlığı Ödeneklerinden En Fazla Muğla Yararlandı"

Vekil Demir; “Milli Eğitim Bakanlığı Ödeneklerinden En Fazla Muğla Yararlandı"
Neval ÇOLAK- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcı nedeniyle mesaj yayımladı. Demir, mesajında Muğla’nın...

Neval ÇOLAK- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcı nedeniyle mesaj yayımladı. Demir, mesajında Muğla’nın TBMM’deki temsilcileri olarak eğitim yatırımlarına her zaman öncelik verdiklerini ve bu sayede Milli Eğitim Bakanlığı ödeneklerinden en fazla Muğla’nın yararlandığını kaydetti.

Demir, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı. Kendisinin de Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmenlik görevini yerine getirdiğini kaydeden Demir, mesajında “Bugün, küçücük kalplerin heyecanla çarptığı, bizim için de geleceğimizin nasıl şekillendirileceğinin belirlenmeye başladığı oldukça önemli bir gün. Eğitim-öğretim, toplumların adeta yaşamsal ihtiyaçlarından biridir. Eğitimimiz ne kadar kaliteli olursa, geleceğimiz o denli güvence altında olacaktır. Ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığımızca gerçekleştirilen yenilikçi adımlar, toplumumuzun her kesimince beğeniyle karşılanmakta, bu alanda modern, çağın ötesinde uygulamalar, vizyon sahibi öğrenci ve öğretmen yetiştirilmesine olanak sağlamaktadır.” dedi.

İktidar partisi Muğla temsilcileri olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve Bakanlıklarda yaptıkları çalışmalar sayesinde Milli Eğitim Bakanlığınca ayrılan eğitim ödenekleri içinde en fazla payın Muğla’ya aktarıldığını, bunlarla çok sayıda ilçeye yeni okullar, yeni derslikler inşa edildiğini hatırlatan Demir, “Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize düşen; Muğlamıza, ülkemize ve insanlığa nasıl daha fazla faydalı olunabileceğine dair sürekli bir düşünce devinimi içinde olmaktır.” dedi.

Demir, mesajını, “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bulunan, fedakârca görevini ifa ederken şehit olan eğitim camiamızın aziz neferlerini, saygı ve şükranla yâd ediyor; eğitim - öğretim hizmetlerinde görev bütün personelimize, sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.

Bu haber toplam 707 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.