Vekil Demir’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Vekil Demir’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Cumhuriyetin 96. kuruluş yıldönümü 29 Ekim nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.Vekil Demir mesajında şunlara...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Cumhuriyetin 96. kuruluş yıldönümü 29 Ekim nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

Vekil Demir mesajında şunlara yer verdi; “Aziz milletimize bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olan cumhuriyetimizin kuruluşunun 96'ıncı yıldönümüne bu yıl da ulaşmış olmanın heyecan ve gururunu kutluyoruz. Atalarımızın üstün gayret ve fedakârlıkla kurduğu, milletimize en uygun yönetim biçimi olan cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması, milletimizin birlik ve beraberliğinin her zaman en üst düzeyde olması hepimizin en büyük arzusudur. Cumhuriyet yönetiminin bir nişanesi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi toplumumuzun her kesimini temsil eden bir yapıda, oldukça demokratik bir ortamda çalışmalarını sürdürmektedir.” Dedi.

“Mücadelemizi Aralıksız Sürdüreceğiz”

Milletimizin içinde bulunduğu birlik beraberliğin de Cumhuriyet rejimine bağlı olduğuna işaret eden Demir; “Dünyanın söz sahibi önde gelen ve mazlumların da yükselen sesi olarak öne çıkan devletimizin her zaman daha yükseklerde yer alabilmesi için mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Cumhuriyetin, Türk milletinin karakterine en uygun yönetim biçimi olduğuna yürekten inanıyoruz. Milletimizin bugün içinde bulunduğu ve eşine az rastlanır bu birlik beraberliği de cumhuriyetimize borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, başta Muğlalı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. ” Dedi.

Bu haber toplam 294 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.