Villa fareleri yakalandı

Villa fareleri yakalandı
Muğla’nın Ortaca ilçesinde son bir hafta içerisinde yabancılara ait villadan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan 5 şüpheli jandarmanın düzenlediği...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde son bir hafta içerisinde yabancılara ait villadan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan 5 şüpheli jandarmanın düzenlediği operasyonda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; son bir hafta içerisinde Ortaca’nın dünyaca ünlü turizm beldesi Dalyan Mahallesinde yabancılara ait villalar ile işyerlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 5 şüpheli, yapılan istihbarı çalışmalar ve teknik takip sonucu jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından Ortaca Adliyesine sevk edilen zanlılardan biri tutuklanırken, diğerleri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Jandarma ekipleri tarafından yürütülen diğer faaliyetler kapsamında ise Ortaca’da Yüksel Kaplan isimli şahsı öldürmek suçundan hükümlü olarak kaldığı Dalaman Açık Cezaevinden cebir ve tehdit kullanarak firar eden Şahin A., jandarmanın ısrarlı takibi sonucu yakalandı. Şahin A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.