37 DOSYADAN YAKALAMA KARARI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

37 DOSYADAN YAKALAMA KARARI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
BERİTAN YÜCEL--Muğla’nın Seydikemer ilçesinde hakkında 37 dosyadan yakalama kararı bulunan ve 5 yıldır firari durumda olan H.Y. isimli şahıs yakalandı.Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari...

BERİTAN YÜCEL--Muğla’nın Seydikemer ilçesinde hakkında 37 dosyadan yakalama kararı bulunan ve 5 yıldır firari durumda olan H.Y. isimli şahıs yakalandı.

Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu hakkında 37 dosyadan yakalama kararı bulunan ve 5 yıldır firari durumda olan H.Y. isimli şahıs Yayla Kıncılar Mahallesi yolu üzerinde ekipler tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Yakalama kararı bulunan H.Y. isimli şahıs tamamlanan adli işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek tutuklandı.

Öte yandan H.Y. nin sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama, kamu kurum ve kuruluşları vb. tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık, sahte banka veya kredi kartı üretme ve satma, resmi belgede sahtecilikten dosyası bulunduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 310 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.