Yamaç paraşütü masaya yatırıldı

Yamaç paraşütü masaya yatırıldı
“Fethiye - Babadağ Yamaç Paraşütü ve Yelkenkanat Uçuş Yönergesi” toplantısında, Babadağ Yamaç Paraşütü Uçuş Yönergesi ile sportif havacılıkta...

“Fethiye - Babadağ Yamaç Paraşütü ve Yelkenkanat Uçuş Yönergesi” toplantısında, Babadağ Yamaç Paraşütü Uçuş Yönergesi ile sportif havacılıkta dünyanın sayılı yamaç paraşütü faaliyetler alanlarının başında yer alan Babadağ’ı daha güvenli hale getirmek, sporun belirli bir disiplin içinde yapılmasına ilişkin konular ele alındı.

Neval Çolak Arslan

“Fethiye - Babadağ Yamaç Paraşütü ve Yelkenkanat Uçuş Yönergesi” toplantısı Fethiye’de yapıldı.

Muğla İl Kültür ve Turim Müdürü Zekeriya Bingöl’ün de hazır bulunduğu Fethiye TURSAB salonunda gerçekleştirilen toplantıda, önceki dönemlerde ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri doğrultusunda hazırlanan yönerge ile ilgili son planlama hazırlandı.

Toplantıda, Babadağ Yamaç Paraşütü Uçuş Yönergesi ile sportif havacılıkta dünyanın sayılı yamaç paraşütü faaliyetler alanlarının başında yer alan Babadağ’ı daha güvenli hale getirmek, sporun belirli bir disiplin içinde yapılmasının sağlanması hedeflendi.

Toplantı sonrasında, yönergede kurum ve kuruluşların görevleri, denetim mekanizması, disiplin hükümleri gibi hususlarda düzenlemeler yapıldığı, yamaç paraşütü sporuna standartların getirildiği kaydedildi. Söz konusu yönergenin Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın onayından sonra yürürlüğe gireceği belirtildi.

Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.