“Yanlış politikalarla ekonomiyi çıkmaza soktular”

“Yanlış politikalarla ekonomiyi çıkmaza soktular”
Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı, Sınırsızlık Meydanı’nda pandemi döneminde zorluk çeken esnaf ve vatandaşlar için basın açıklaması yaptı. İktidarın ekonomik krizi gölgelemek için yeni müjdeler vermeye çalıştığını...

Saadet Partisi Muğla İl Başkanlığı, Sınırsızlık Meydanı’nda pandemi döneminde zorluk çeken esnaf ve vatandaşlar için basın açıklaması yaptı. İktidarın ekonomik krizi gölgelemek için yeni müjdeler vermeye çalıştığını söyleyen İl Başkanı Cebrail Tümenci, “Beceriksizliğin bedeli yanlış politikalarla halkımıza ödetiliyor” dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüsden kötü etkilenen esnaf ve vatandaşlar için, Saadet Partisi Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci Sınırsızlık Meydanı’nda açıklama yaparak, “Ne siyasette ne de ekonomide artık mızrak çuvala sığmıyor” dedi.

“Biz Saadet Partisi olarak, insanımızın, ülkemizin, devletimizin sorunlarını konuşuyor, iktidarın yanlış politikalarını eleştiriyor ve bunların çözüm yollarını gösteriyoruz” ifadelerini kullanan İl Başkanı Tümenci, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizin, şehrimizin ve insanımızın dertleri her geçen gün katlanmaktadır. Siyasetteki skandallar, ekonomideki beceriksizlikler ve salgın süreci derken insanlarımız adeta patlama noktasına gelmiştir. İktidardaki arkadaşlar gündemi meşgul etmek ve ekonomik krizi gölgelemek için her geçen gün yeni bir müjde vermeye çalışıyorlar ama kendileri dahi bunlara inanmıyorlar, içten içe gülüyorlar. Ne siyasette ne de ekonomide artık mızrak çuvala sığmıyor, beceriksizliğin bedeli yanlış politikalarla halkımıza ödetiliyor ve gelecek nesillerimize dahi fatura ediliyor. Biz Saadet Partisi olarak, insanımızın, ülkemizin, devletimizin sorunlarını konuşuyor, iktidarın yanlış politikalarını eleştiriyor ve bunların çözüm yollarını gösteriyoruz.”

“YANLIŞ POLİTİKALARINDA ISRARCI OLARAK EKONOMİYİ ÇIKMAZA SOKTULAR”

“Milyonların geçim derdini görmezden geliyorlar” diyen Tümenci, “İktidardaki arkadaşlar ise dertlere derman olmak yerine dertlerden besleniyorlar, onları bilerek büyütüyor ve derinleştiriyorlar. Çetelerin ortaya çıkması, mafyanın türemesi, mide bulandırıcı siyaset-medya-mafya üçgeninin oluşmasının temel nedeni işte bu yönetim anlayışıdır. Bu anlayışta olanlar ise milletin geçim derdini umursamamaktadır. Vatandaşın derdi ile dertlenmeyi külfet görenler, kendi itibarları uğruna milletimizin emeklerini israf ettiler. Kendileri ve yakınları varlık içinde yüzerken, milyonların geçim derdini görmezden geldiler ve maalesef inatla görmezden, duymazdan gelmeye devam ediyorlar. Yanlış politikalarında ısrarcı olarak ekonomiyi çıkmaza soktular, insanımızı hayat pahalılığına ve geçim sıkıntısına maruz bıraktılar” dedi.

“TEK SORUMLUSU VARSA, O DA ÜLKEYİ YÖNETEN İKTİDARDIR!”

İl Başkanı Tümenci, “İçinde bulunduğumuz bu perişan halin bir tek sorumlusu varsa, o da ülkeyi yöneten iktidardır! Maalesef iktidar meselelere yanlış yaklaşmakta, ‘ben yaptım oldu’ mantığını esas alan bir yönetim anlayışı ortaya koymaktadır. Türkiye’mizin bir an öce vakit kaybetmeden bu anlayıştan kurtulması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın çok büyük bir kısmı açlık ve yoksulluk sınırının altında hayata tutunmaya çalışırken, bu sorunların çözümüne ilişkin bir tek doğru adım atılmıyor. İktidar yanlış yapıyor, daha da kötüsü bu yanlışlıkları bilerek, isteyerek ve hatta inadına yapıyor” dedi.

“GEÇİM İTTİFAKI” KURALIM İSTİYORUZ!

İl Başkanı Tümenci, vatandaşlara destek olmak amacıyla “geçim ittifakı” kuracaklarını dile getirerek, “Bizler Saadet Partisi olarak insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, insanımızı dinlemek, sesine ses olmak ve sorunlarına çözüm üretmek için hep birlikte bir “Geçim İttifakı” kuralım istiyoruz. Türkiye'nin bugünkü haline bakıp da üzülen, bunalan, yorulan ve sıkılan her bir vatandaşımıza "Geçim İttifakı"nda bir araya gelme çağrısında bulunuyoruz. Çünkü iktidarın yanlış ekonomi politikalarındaki inadı ve insanımızın derdine duyarsız kalması sebebiyle geldiğimiz noktada; sorunlar, sıkıntılar, problemler artık mutfaklardaki tencerelere dayanmıştır. Tüm vatandaşlarımızı, hepimizin ortak gündemine; Geçim İttifakı’na davet ediyoruz! Mutfağımıza, evimize, sokağımıza, mahallemize, ilçemize, şehrimize ve de ülkemize hep birlikte sahip çıkalım istiyoruz! İşimize, aşımıza, kendimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım diyoruz! Çünkü biz daha iyisine, en iyisine layığız, bizim diğer toplumlardan hiçbir eksiğimiz yok, hatta fazlamız var. Vatandaş odaklı politikalar esas alınsın” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 398 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.