YANLIŞ TRANSFERLER ETTİK BAŞARI YOK KABUL EDİYORUZ

YANLIŞ TRANSFERLER ETTİK  BAŞARI YOK KABUL EDİYORUZ
Muğlaspor yönetim kurulu son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve yıpranmadan dolayı kongreye gitme kararı aldı.  Muğlaspor’lu yöneticiler düzenlenen...

Muğlaspor yönetim kurulu son haftalarda alınan başarısız sonuçlar ve yıpranmadan dolayı kongreye gitme kararı aldı.  Muğlaspor’lu yöneticiler düzenlenen basın toplantısında ‘ortada başarı yok kabul ediyoruz” dedi. Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “önceki akşam genel kurul kararı aldık. Yasal süreç başladı. Aday olup olmayacağım belli değil. Güçlü bir yönetim kurulu kuracak birileri çıkar ise aday olmayacağım” dedi.

Kumar oynadık takımı değiştirdik

Muğlaspor’un haftalardır kötü sonucu alması, düşme hattında bulunan diğer kulüp yöneticilerin çeşitli açıklamalarıyla ilgili Muğlaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi. Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu “ Devre arasında kumar oynadık. Takımı değiştirdik. Son haftalarda takımımızın aldığı başarısız sonuçlar bizleri ve kulübü yıprattı. Son olarak 12 Bingölspor kulübü başkanı aradı. Kendisiyle telefonda konuştuk. Seri mağlubiyetleriniz sonrasında bizler küme düşüyoruz. Başkan napıyorsunuz’ dedi. Bende kendisine ‘futbolcular beyin olarak tatile çıkmış.  Oynamıyorlar’ dedi. Daha sonra tüm futbolcuları topladım ve kendilerine ‘ sizlerin kötü oyununuzdan dolayı herkes  bir şeyler söylüyor. Şaibe ile suçlanıyoruz. Sizin kötü oyununuz yüzünden bazı ithamların altında kalıyoruz diye futbolcuları uyardım. Muğlaspor ile ile söylenen şaibe iddiaları asılsızdır. Muğlaspor’u rahat bir nefes aldırmak, yönetimi tazelemek için genel kurul kararı aldık. Yasal süreç başladı. Aday olup olmayacağım belli değil. Güçlü bir yönetim kurulu kuracak birileri çıkar ise aday olmayacağım” dedi.

810 bin lira harcadım

Sezon başında yanlış hoca seçimi ve transferler yapıldığını kabul eden Beyimoğlu “sezon başında kulüben bütçesini 4 milyon 130 bin lira olarak belirledik. 2016-2017 sezonunda Federasyondan 520 bin lira, İddia ve toto gelirlerinden 850 bin lira,  valilik ve belediyelerden 219 bin lira ve kira gelirlerinden 530 bin lira gelirimiz oldu. 810 bin lira cebimden harcadım. Yaklaşık 800 bin lira da yönetim kurulu üyeleri ceplerinden harcadı. Yönetimin yaklaşık olarak 1 milyon 800 bin lira civarında alacağı var” dedi.

Yanlış transferler ettik

Muğlaspor Yönetim Kurulu Üyesi Menaf Kıyanç “ Sezon başında aldığımız 11 futbolcu ve hocayla yollarımızı ayırdık. Futbolcular arasında disiplini sağlayamadık. Bazıları kaprisliydi. 11 futbolcuyu gönderdik.  Yanlış transferler ettiğimizi kabul ediyoruz. Sezon başında hedefimiz ligde kalmaktı. Daha sonra playof potasına girdik. Devre arasında aldığımız 11 futbolcudan genel olarak memnunuz.  Maalesef pahalı aldığımız futbolcularda oldu. Bu gün geldiğimiz noktada başarı yok kabul ediyoruz” dedi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1331 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.