YAP İŞLET KADERİNE TERK ET

YAP İŞLET KADERİNE TERK ET
MSKÜ’nün 2020’nin başlarında hayata geçirdiği rekreasyon alanında yapılan gölet kaderine terk edildi. Yaklaşık 200 bin TL harcanan alanda inşa edilen gölet, bakımsızlıktan dolayı yosun tuttu. Göletin, standart devir daiminin...

MSKÜ’nün 2020’nin başlarında hayata geçirdiği rekreasyon alanında yapılan gölet kaderine terk edildi. Yaklaşık 200 bin TL harcanan alanda inşa edilen gölet, bakımsızlıktan dolayı yosun tuttu. Göletin, standart devir daiminin yapılması haricinde bakımı en son bir yıl önce yapıldı.

MİKAİL ZEYBEK

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ), öğrencilerin faydalanarak, keyifle vakit geçirebilecekleri bir ortam oluşturmak amacıyla ‘rekreasyon alanı’ projesi hayata geçirildi. MSKÜ’nün kendi imkanları ve farklı kurumlarla işbirliği yaparak, 2020 yılının başlarında inşa edilen rekreasyon alanına, yaklaşık 200 bin TL harcandı. Söz konusu yere çeşitli peyzaj düzenlemeleri, amfi, otopark, yazlık sinema ve görsel şölen oluşturulması amacıyla minyatür bir gölet yapıldı.

EN SON BİR YIL ÖNCE BAKIMI YAPILDI

Rekreasyon alanında, önceden atıl durumda olan yer ıslah edildi. Mebran ve keçe kullanılarak bir gölet oluşturuldu. Keçe yukarı kalkmasın diye üzerine kireç sanayiinden temin edilen çakıl taşları döşendi. Söz konusu yere görsel bir güzellik katması beklenen gölet, yapıldıktan sonra kaderine terk edildi. Bakımsızlıktan dolayı yosun tuttu. Konuyla ilgili MSKÜ’den alınan bilgilere göre göletin, standart devir daiminin yanında en son bakımı bir yıl önce yapıldı.

Bu haber toplam 658 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.