YARALANAN İKİ KÖPEĞE MÜDAHALE EDİLDİ

YARALANAN İKİ KÖPEĞE MÜDAHALE EDİLDİ
Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde geçirdikleri kaza sonucu yaralanan 2 köpeğe acil müdahale etti.Vatandaşlar tarafından Bodrum Belediyesi'ne ilk ihbar Yahşi Mahallesi'nden geldi. Yaralı...

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece geç saatlerde geçirdikleri kaza sonucu yaralanan 2 köpeğe acil müdahale etti.

Vatandaşlar tarafından Bodrum Belediyesi'ne ilk ihbar Yahşi Mahallesi'nden geldi. Yaralı bir sokak köpeği ihbarını alan Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Petbulance ekibi bölgeye giderek karın bölgesinden yaralandığı anlaşılan sokak köpeğini Turgutreis Geçici Hayvan Bakımevi’ne getirdi. Burada yapılan ilk müdahalede, köpeğin sivri bir cisimle yaralandığı anlaşıldı.

Aynı gece Turgutreis Mahallesi'nden gelen diğer ihbarda ise başka bir köpeğe araç çarptığı yönündeydi.  Trafik kazası sonucunda yaralanan köpek, ekipler tarafından getirildiği Turgutreis Geçici Hayvan Bakımevi’nde ameliyat edildi.

Gece geç saatlere kadar süren ve başarıyla gerçekleştirilen ameliyatlar sonucunda iki köpeğin de sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.