Yaraşlı Kadın Çiftçi Tiyatro Grubu Bir Başarıya Daha İmza Attı

Yaraşlı Kadın Çiftçi Tiyatro Grubu  Bir Başarıya Daha İmza Attı
Muğla'yı il içi ve il dışında en iyi şekilde temsil eden, Yaraş Mahallesinden “Kadın Çiftçiler Tiyatro Grubu” ndan bir başarı daha geldi.Ümmiye Koçak'tan esinlenerek kendi köylerinde de tiyatro çalışmasını yapan Yaraş...

Muğla'yı il içi ve il dışında en iyi şekilde temsil eden, Yaraş Mahallesinden “Kadın Çiftçiler Tiyatro Grubu” ndan bir başarı daha geldi.

Ümmiye Koçak'tan esinlenerek kendi köylerinde de tiyatro çalışmasını yapan Yaraş Tiyatro Grubu bir yıl önce sergilediği oyunla dikkatleri çekti. Kadın Girişimciliğinin en iyi örneklerin olan çiftçi kadınlarımız şu ana kadar birçok tiyatro oyunu sergileyip, birçok etkinlikte görev aldılar. Yerel ve Ulusal Basında büyük ilgi uyandıran tiyatro grubu, Ankara'da Emine Erdoğan'ın da teşrif ettiği “Dünya Kadın Çiftçiler” gününde küçük bir oyun sergilediler. Yetenekleri ve sempatik davranışları ile dikkat çeken Yaraşlı Kadın Çiftçi tiyatro Grubu en son ülkemizde sesiyle ve sanatıyla beğeni toplayan Mabel

Matiz' in “A Canım” şarkısına yapılan klipte rol aldılar. Tüm klip süresince rol alan Yaraşlı Kadın Çiftçiler bu çalışmaların hayatlarında çok güzel bir deneyim olduğunu ve renk kattığını ifade ettiler.

Özellikle klip yayınlandıktan sonra gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını, çalışmalarının takdir topladığını ve bunun da çalışmalarını teşvik ettiğini söylediler. Gündüzleri tarlada bahçede işlerini yaptıktan sonra prova çalışmalarının olduğunu ve yakında yeni bir oyunla tekrar sahne alacaklarını ifade ettiler. Bu sayede çok kişiyle tanıştıklarını ve yeni yerler gördüklerini, hayatlarına güzel bir renk geldiğini ifade ettiler.

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.