Yardım sever vatandaştan yardım eli

Yardım sever vatandaştan yardım eli
Muğla’nın Merkez ilçesine bağlı Günlüce mahallesinde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara Muğla Toplumsal Diriliş Hareketi Derneği tarafından yardım...

Muğla’nın Merkez ilçesine bağlı Günlüce mahallesinde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara Muğla Toplumsal Diriliş Hareketi Derneği tarafından yardım eli uzatıldı.

Aykut Kurt

Muğla’nın Merkez ilçesine bağlı Günlüce mahallesinde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlara Muğla Toplumsal Diriliş Hareketi Derneği tarafından yardım eli uzatıldı. Dernek başkanı Necdet Vardar verdiği röportajda şunları dile getirdi.” Biz Muğla toplumsal diriliş hareketi derneği olarak bizler her sene ramazan ayı nedeniyle yapmış olduğumuz yardımlarda 2020 yılının Ramazan ayındaki yardımlaşmada arkadaşlar ile birlikte Günlüce mahallesindeki bir ailenin ilk etapta Ramazan paketini veya yardımını verdiğimiz esnada bu ailenin çok mağdur olduğunu hep birlikte tespit ettik. Derneğimizin kendi yönetim kurulu arkadaşlarımızla ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yardıma muhtaç aileleri topluma kazandırıp daha iyi yaşam standartlarına ulaşmalası için hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. El birliği ile yapmış olduğumuz çalışmalarda eski haliyle resimleri tespit ettik ve şuanda çalışmalar sonucunda ortalama bir buçuk ay içerisinde daha güzel daha ferah bir hale getirerek bu aileye önümüzdeki birkaç ay içerisinde de bitmiş şekilde teslim edeceğiz. Amacımız insanlara tolumda bir birini kaynaştırıcı var olan ile yok olanın bir birine örtüşmesi sonucu daha iyi bir ortamda Muğla’mıza yakışır bir şekilde bu çalışmayı yaptık.  Allah inşallah bizlere bir dahaki dönemlerde böyle çalışmaların daha da devam edip elimizden geldiğince tespit ettiğimiz ailelere bundan sonra da yardımcı olacağız. Bu konuda bizlere yardım eden kişilerden Allah razı olsun ve hep birlikte bu tür insanları beraber kucaklayalım ve bunlara sahip çıkalım dedi.

Bu haber toplam 669 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.