Yardım tırı Muğla’ya geldi

Yardım tırı Muğla’ya geldi
Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği “Dost Eli Muğla” projesi kapsamında Menteşe’ye bir TIR dolusu yardım malzemesi getirdi. Muğla Galatasaray Taraftarlar...

Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği “Dost Eli Muğla” projesi kapsamında Menteşe’ye bir TIR dolusu yardım malzemesi getirdi. Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz “ Spor dostluk ve kardeşliktir. Böyle sosyal bir projeye imza attığımız için mutluyuz” dedi.

Almanya’nın Bremen kentinde her yıl Türkiye’nin farklı bölgelerine gönderilen yardım TIR’ı bu yıl Muğla’nın Menteşe ilçesine geldi. Büyükşehir Belediyesi Sosyo Kültürel Alanda düzenlenen törene Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci, Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz ile siyasi partilerin temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz “Spor dostluk ve kardeşliktir. Böyle sosyal bir projeye imza attığımız için mutluyuz. Bu konuda bize büyük yardımları olan Muğla Valisine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanına, Menteşe Belediye Başkanına çok teşekkür ederim” dedi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Böyle bir projeye imza attıkları için Bremen ve Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneklerine teşekkür ediyorum. Gelen bu yardımları Menteşe’de ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından hiç şüpheniz olmasın” dedi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş “Dost Eli Muğla projesi kapsamında gönderilen Tır geldi. İlçemizde yardım malzemelerini ihtiyacı olan vatandaşlarımıza dağıtacağız” dedi. Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci “ Biz yardım kampanyalarını gönüllü ve hiç bir çıkar beklemeden yapıyoruz. Toplanan her yardım resmi kurumlar gözetiminde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gönüllü gençlerimiz gelen yardımları titizlikle bir birinden ayırıp toparlıyor. Bu işleri yaparken sadece dua bekliyoruz. Şimdiye kadar binlerce aileye ulaştık, çocuğun yüzünü güldürdük dua aldık. Bize destek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 624 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.