Yarışı asker selamı ile tamamladı

Yarışı asker selamı ile tamamladı
Muğla’da düzenlenen Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliğinde Gençlerde İl Birincisi olan Muğla Özel Final Koleji öğrencisi Turgut Özdemir finishi asker...

Muğla’da düzenlenen Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliğinde Gençlerde İl Birincisi olan Muğla Özel Final Koleji öğrencisi Turgut Özdemir finishi asker selamı vererek geçti.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi ve Muğla Bisiklet İl Temsilciliği tarafından Muğla Atatürk Bulvarında düzenlenen ve 52 takımdan 250’ye yakın sporcunun yarıştığı Bisiklet İl Birinciliği yarışlarında en yakın rakibine 2 dakika 43 saniye fark yaparak şampiyonluğa yükselen Muğla Özel Final Koleji Öğrencisi ve Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcusu Muğlalı Turgut Özdemir finishi asker selamıyla tamamladı.

Yarışı asker selamı ile tamamladı

Yarış için Kulüp Takımı ile uzun süredir çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Turgut Özdemir; “En son geçtiğimiz ay Alanya’da Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası ve Ferdi Puanlı Yol yarışında yarışı başarı ile tamamladım. Orada ki başarım burada ki birinciliğimin habercisi gibiydi. Bugün çok güzel planlamış, önceden de bildiğim bir parkurda rahat bir birincilik aldım. Önceden planlanmış bir şey değil ama, finishe yaklaştığımda finishte gördüğüm Türk Bayrağı Şehitlerimizi aklıma getirdi. Onun için asker selamı vererek geçtim. Daha sonra kürsüde de arkadaşlarımla madalyalarımızı aldıktan sonra arkadaşlarımızla yeniden asker selamı verdik. Tüm başarılarımız tüm akan terlerimiz şehitlerimiz, gazilerimiz için, onlara çok şey borçluyuz” dedi.

Öğrencilerinin başarıları ile gurur duyduklarını belirten Muğla Özel Final Koleji Müdürü Ali Çoşkun ise; “Üniversiteye giriş sınavında ki başarılarının yanı sıra, sporda, sanatta da öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için çaba sarf ediyoruz. Bu nedenle okul içinde bununla ilgili alanlar oluşturarak öğrencileri destekliyoruz. Gelecek yıl bisiklet sporuna daha çok önem vereceğiz. Finishi asker selamı ile geçmesi ise bizi gururlandırdı. Gençlerimiz, duygu yüklü, vefalı ve vatan millet sevgisi ile dolu. Bende bu vesile ile şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükran ile anıyorum” dedi.

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.