Yaşayan Okullar Projesi il birincisi oldu

Yaşayan Okullar Projesi il birincisi oldu
Özel Milas Özge İlkokulu, “Yaşayan Okullar Ekolojik ve Sürdürülebilir Çalışma Alanları” alan birincisi oldu.(Haber Merkezi)Özel Milas Özge İlkokulu,...

Özel Milas Özge İlkokulu, “Yaşayan Okullar Ekolojik ve Sürdürülebilir Çalışma Alanları” alan birincisi oldu.

(Haber Merkezi)

Özel Milas Özge İlkokulu, çocukların akranları ile paylaşmayı, üretimi, imeceyi kavradığı Yaşayan Okullar Projesi ile il birincili elde etti.

Projeyi 3 yıldır sürdürdüklerini anlatan sınıf öğretmeni Mehmet Kaya, projenin kazanımlarının hem şuan eğitim-öğretimde, sosyal yaşamda hem de gelecek yaşamlarında sürdüreceklerini umduklarını ifade etti.

Proje kapsamında çocukların ürünleri, ata tohumlarını da öğrendiklerini belirten Kaya, “Ürün yetiştirmenin keyfini yaşayan çocuklar, imkanlar dahilinde bu faaliyetleri evlerinin balkonlarında, apartmanlarının bahçelerinde sürdürmeye devam ediyor.” dedi.

Özel Milas Özge İlkokulu yönetimi de yayınladıkları teşekkür mesajında şunları kaydetti:

“Desteklerinden dolayı Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Milas İlçe Tarım Müdürlüğüne; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize ayrıca toprağını kullanmamıza izin veren Avukat Levent Anıl’a, bizleri bu ödüle layık gören Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.”

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.