Yatağan Belediyesi’nden eğitime tablet desteği

Yatağan Belediyesi’nden eğitime tablet desteği
Uzaktan eğitim döneminde EBA platformuna erişimi olmayan öğrenciler için başlatılan Sınırsız Eğitim Projesi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Muğla Valisi Orhan Tavlı himayelerinde, İl Milli...

Uzaktan eğitim döneminde EBA platformuna erişimi olmayan öğrenciler için başlatılan Sınırsız Eğitim Projesi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Muğla Valisi Orhan Tavlı himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Sınırsız Eğitim Projesi’ne, Yatağan Belediyesi, 80 adet tablet bilgisayarla katkı sundu.

Yatağan Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen tablet dağıtım törenine; Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Şube Müdürü Hatice Karaca, Yatağan İlçe Milli eğitim Müdürü Osman Alemdar, Şube Müdürü Suat Ağı, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Yatağan Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün desteğiyle temin edilen 80 adet tablet/bilgisayar uzaktan eğitime erişimi olmayan öğrencilere takdim edildi.

Yatağan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi konferans salonunda yapılan törende konuşma gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre “Bugün Yatağan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Toksöz’ün de destekleri ile 80 adet tablet bilgisayarı öğrencilerimizle buluşturacağız. Ben önce Sayın Bakanımız başta olmak üzere, Sayın Valimiz adına, Yatağan halkı ve öğrencilerimiz adına, şahsım ve kurumum adına, Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğimiyle dertlendikleri ve çocuklarımıza bu imkânı sağladıkları için ve şükranlarımı iletiyorum.”

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Yatağan Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Yatağan’da öğrencilerimiz için güzel hizmetler vermeye düşünüyoruz. Yatağan Gençlik Merkezi yakında tamamlanacak, Yatağan’a sinema salonu açılacak. 32 dönüm alana Millet bahçesi ihalesi Mart ayında yapılacak.  Geçtiğimiz yıllarda boşaltılan Cumhuriyet orta kulu yakında yeniden çok modern bir şekilde yapılacak. Ayrıca yeni Mahallede bir okul yeri daha araştırıyoruz. Toplu taşıma dışında kalan öğrencilerin servis ücretlerinin yarısını vermeye düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 362 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.