Yatağan camilerinde denetim yapıldı

Yatağan camilerinde denetim yapıldı
Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri denetlemeye...

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri denetlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğünce camilerde denetim yapıldı.

Haber Merkezi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetlenmesine büyük bir kararlılıkla devam ediliyor. Bu bağlamda son olarak ilçede bulunan camilerde de denetimler gerçekleştirilmeye başlandı.

Namaz saatleri öncesinde görevli polisler camilere giderek vatandaşların Coronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirlere uyup uymadıklarını kontrol ediliyor. Yatağan İlçe Müftülüğü görevlilerinin de sık sık bilgilendirdiği cami cemaatinin maske taktıkları ve sosyal mesafeye uydukları görüldü.

Ayrıca polis ekip otolarından yapılan anonslarla da vatandaşların sosyal mesafeye uymaları ve maske takmaları konusunda bilgilendirilmelerine devam edildi.

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.