Yatağan 'da denetimler aralıksız sürecek

Yatağan 'da denetimler aralıksız sürecek
Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesiyle birlikte salgın tedbir denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan'da göreve başlayan...

Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesiyle birlikte salgın tedbir denetimleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yatağan'da göreve başlayan Kaymakam Onur Kökçü ilk olarak Asayiş Toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda büyük bir kararlılıkla gerçekleştirilmekte olunan denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceği öğrenildi. Yatağan'da göreve başlayan Kaymakam Onur Kökçü ilk olarak Asayiş Toplantısı gerçekleştirdi.

Asayiş Toplantısına katılan İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan tarafından Yatağan İlçesinde meydana gelen asayiş olayları ve Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında alınan tedbirler hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü Yatağan İlçesinin huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu bildiğini, bu sebepten dolayı da başta Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ülke olarak Coronavirüs (Covit-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında birbirinden önemli tedbirlerin alındığının altını çizerek dile getiren Kaymakam Kökçü, alınan bu tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda büyük bir kararlılıkla denetimlerin gerçekleştirileceğini, tedbirlere uymayanların tespiti halinde de çeşitli cezaların uygulanacağını belirtti.

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.