YATAĞAN KAVAKLIDERE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ

YATAĞAN KAVAKLIDERE YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ
Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde, geçtiğimiz Cumartesi günü tek taraflı yaşanan trafik kazasında araç sürücüsü Hayrettin Yörük hayatını kaybetti.48 AGP 099 plakalı aracı ile Kavaklıdere istikametine doğru giden ve Kavaklıdere’de...

Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde, geçtiğimiz Cumartesi günü tek taraflı yaşanan trafik kazasında araç sürücüsü Hayrettin Yörük hayatını kaybetti.

48 AGP 099 plakalı aracı ile Kavaklıdere istikametine doğru giden ve Kavaklıdere’de bir mermer fabrikasında çalışan 43 yaşında evli 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Hayrettin Yörük, havanın yağmurlu olmasından dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yörük, aracıyla şarampole uçtu ve arabanın içinden yaklaşık 6 metre savrularak alanda bulunan kayalıklara çarptı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayı öğrenmesinin üzerine kaza yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Yörük’e müdahale eden sağlık ekipleri, Yörük’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemeleri ardından hayatını kaybeden Yörük Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Aslen Şahinler Mahallesinden olup Madenler Mahallesinde ikamet eden Yörük’ün cenazesi aynı gün toprağa verildi, çevresinde sevilen bir kişi olan Yörük’ün genç yaşta vefat etmesi Yatağan’da büyük üzüntü yarattı.

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.