Yatağan MHP İlçe Kongresi 23 Ağustos’ta

Yatağan MHP İlçe Kongresi 23 Ağustos’ta
Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Teşkilatı’nın 13. olağan ilçe kongresi 23 Ağustos Pazar günü saat 13:00’da belediye sinema salonunda yapılacak.Haber...

Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Teşkilatı’nın 13. olağan ilçe kongresi 23 Ağustos Pazar günü saat 13:00’da belediye sinema salonunda yapılacak.

Haber Merkezi

Geçtiğimiz aylarda coronavirüs nedeniyle ertelenen Milliyetçi Hareket Partisi Yatağan İlçe Teşkilatı’nın 13. olağan ilçe kongresi, 23 Ağustos Pazar günü saat 13:00’da belediye sinema salonunda ilçe hıfzıssıhha kuralları gereğince, sosyal mesafenin korunduğu bir ortamda maske takılarak gerçekleştirilecek.

9 gündem maddesiyle başlayacak olan kongrede, yoklama ve açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, başkanlık divanının seçimi, faaliyet raporlarının okunması ve ibrası, mali raporun okunması ve ibrası, siyasi konuşmalar, seçimler, dilek ve temenniler ve kapanış yer alıyor. Yapılacak seçimde partili delegelerin oylarıyla 14 ilçe yönetimi ve 1 başkan seçilecek.  Başka aday çıkmazsa Arif Güldürüm’ün yeniden başkan olması bekleniyor.

Yatağan MHP İlçe Başkanı Arif Güldürüm yaptığı açıklamada, “İlçe kongremizin ülkemize, partimize ve Yatağan’a hayırlı olmasını diliyorum. Bizler halkımıza hizmet için varız. Kongremize tüm partililerimiz davetlidir” dedi.

Bu haber toplam 648 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.